دسته بندی

تجلی تلاش و عشق

تجلی تلاش و عشق

 تجلی تلاش و عشق 

 
هفت و هشت  سالی بیشتر نداشت که برای اولین بار او رادیدم. نو جوانی معصوم با تعدای کاغذ سفید درون یک پوشه مقوایی ، دست در دست پدر و از من کتاب آموزش نقاشی می خواست . از سر کنجکاوی نگاهی به پوشه انداختم . از تعجب هاج واج مانده بودم نگاهی به خودم و نگاهی به او انداختم ، راستش صدای ضربان قلبم را می شنیدم . باورم نمیشد که پسر بچه ای با آن سن و سال بتواند اینچنین طراحی کند . نمی دانم آنروز چه کتابی به او دادم . آنزمان کتابهای آموزش طراحی نبود ولی تا دلت بخواهد آثار نقاشی و خطاطی چاپ میشد ولی آن پسر کوچک  او  بیش ا ز کتاب به تشویق نیاز داشت ومن از روی شعف و آینده درخشانی که در او می دیدم تا می توانستم تشویقش کردم .دوستی من و اودر واقع دوستی بین  یک مرد سی و اندی ساله و یک پسر بچه  8 ساله اینگونه شکل گرفت و هنوز هم ادامه دارد بعد از آنروز بارها  و بارها نقاشی هایش را دیدم وهر بار از پیشرفت بی وقفه او شاد میشدم. تا امروز که او 38 سال دارد و من 58 سال . امروز او نقاشی زبر دست و فوق العاده است که در هر شیوه و سبکی از  نقاشی  می درخشد . مینیاتور ، نقاشی های رئالیستیک ، رنگ روغن و هر چه که فکرش را بکنید.
همیشه دلم میخواست که بتوانم به طریقی انسانهای خوبی که درطول سالهای زیاد در این شهر با آنها آشنا شدم، به شما نیز معرفی کنم . تااینکه تاسیس وب سایت کتابفروشی دانشجو این امکان را فراهم آورد که بتوانم چنین شخصیت های بی نظیر را به شما عزیزان معرفی کنم . شاید شما نیز  همانطوریکه من و خانواده ام از دستاوردها و دانش آنها بهره بردیم از صداقت و روح بلندشان  بهره ببرید .در مورد استاد حمزه عموزاد هنر و عشق و مقاومت ، سه بخش موثر از شخصیت اوهستند. اجازه دهید پیش از اینکه نشانی او را  بنویسم سری به برخی از کارهای او بزنیم .

نمونه سبک مینیاتور:
 
 
نمونه سبک امپرسیونیست:
 
نمونه سبک رئالیسم آهوی ایرانی :
 
 
نمونه  سبک هایپررئالیسم :  
 
علاوه بر اینها ، او در خلق نقاشی های انیمیشن نیز تبحر ویژه ای دارد. یک هنر مند با توانایی های بی مانند که هنوزسبک ویژه خود را نیافته است . متاسفانه این خصیصه در بسیاری از کشورهای جهان سومی به چشم می خورد هنرمندانی که فرصت بروزآنچه در درونشان غلیان می کند را ندارند . دلایل بسیاری برای این  مشکل وجود دارد . اما از مهمترینشان دغدغه های معاش است ! اشتباه نکنید منظورم دغدغه معاش هنرمند نیست چراکه بیشتر هنرمندان برای خلق اثر هنری نیاز به رفاه کامل یا زندگی به قول امروزیها لاکچری ندارند . محیط خلق آثارهنری ذهن هنر مند است و درآنجا  ترکیبی از هوش و درک ودریافت هنرمنداز محیط پیرامونش می باشد. آنچه که دردناک است دغدغه امروزی مخاطبین است که ذهنشان پر شده از وسواس امنیت و آینده و همه آنها را در کار زیاد و مسائل مالی می بینند بنابراین سرزدن و انگیزه دادن به هنرمند ، شناخت او و آثارش کم کم از حیطه زندگی ما خارج می شود.
به هر حال حمزه عموزاد در هر سبکی قلم می زند و آثارش را در پناه خداوند بزرگ  خلق می کند چه ما ببینیم و چه از کنار آن بی تفاوت عبور کنیم او می سازداو خلق می کند و باز هم خلق میکند . بنده نیز به عنوان یک دوست سعی می کنم آثار زیبای اورا به طریقی به شما معرفی کنم و دعا کنم وقت و ذوق ما اجازه بدهد که چشم و دلمان  را با آثار زیبای حمزه عموزاد پر کنیم .
من همواره به هوش بچه های شهرمان اعتقاد داشتم و این اعتقاد با آشنا شدن با همشهریان توانمند روز به روز محکم تر می شود شاید شما نیز فرزندانی با استعدادهای خدادادی داشته باشید. راستش استاد عموزاد آنروزها  استادی برای یادگیری نداشت هرچه بود و هر چه کرد خودش بود و خودش اما فرزندان شما می توانند از وجود انسانهای شریفی مانند حمزه عموزاد بهره ببرند .
آدرس آموزشگاه و برنامه آموزشی ایشان :
گروه مطالعاتی کتابسرای دانشجو بهشهر    23 آبان 1398